La botiga de tota la vida ara a internet

La nostra botiga té més de quaranta anys de presència a Sabadell, aconseguint un lloc important en la venda de productes de drogueria, perfumeria i cosmètica.


Ara volem créixer, estar presents a internet i les xarxes socials, permetent interactuar amb els nostres clients, compartir tot el que sabem sobre els nostres productes i marques i per suposat estar més a prop teu.


El nostre bloc et portarà de manera setmanal informació sobre bellesa, salut, moda, cura de la llar i per descomptat t'explicarem tot el que necessites saber sobre els nostres productes oferts i les últimes tendències del mercat.


Però compte, et exigim un únic compromís Vols saber quin? Que segueixis gaudint de les teves millors fragàncies i locions, tenint cura de la teva pell i de la teva llar.


Esperem que ens acompanyeu, comenteu i sugerais sobre temes que vulgueu conèixer.Segueix visitant a la nostra Perfumeria Mariant de tota la vida, només que ara donem el gran salt, ens hem modernitzat, visita'ns aquí: http://www.perfumeriamariant.cat/

2 comentaris: