Perfums per enamorar a Sant Valentí





Dels nostres cinc sentits, hi ha un que té una gran memòria, el seu poder per recordar deixa enrere a tots els altres, i en qüestió de segons pot venir a tu aquest record de la primera cita, com anava vestit, el primer petó, i tots aquells moments que et van fer vibrar amb només recordar la seva aroma. Es tracta de l'olfacte, és així com el millor record que pots tenir de la persona que vols és la seva fragància.

Estem pròxims a Sant Valentí, i sens dubte un perfum és el regal perfecte i clàssic per aquestes dates saps quin és la seva fragància favorita? Sorprèn i sorprèn-te.

Et deixem els nostres perfums recomanats per a aquestes dates amb els que segur us aneu a enamorar ...



Pure Custo Woman Collector's Edition Eau de Parfum


La seva fórmula reflecteix de forma fidel de la marca Custo Barcelona està dirigida per a les més atrevides i que s'identifiquen amb el luxe, l'humor i la irreverència 

La seva versió femenina ho fa una fragància esplendorosa, seductora i addictiva. És una barreja intensa cítrica de la llimona i l'espurna mediterrània de la bergamota, el toc femení de la sàlvia i la calidesa exòtica del gingebre. La força potenciadora del Súper Hedione intensifica el misteri de la nota floral que aporta la violeta, el toc únic que li dóna el pebre rosa i els acords dolços de la fruita exòtica. Per acabar, revela la calidesa de la fusta, la sensualitat del musk i l'evocador i càlid rastre de la vainilla.



Gianfranco Ferre - Gieffeffe


Aquesta fragància va ser llançada al mercat per la casa de disseny de Gianfranco Ferré el 1996, està classificada com una fragància refrescant fruiter. Aquesta fragància unisex posseeix una barreja de cítriques i rams florals, amb notes de fons de pàtxuli i sàndal. Un perfum per utilitzar durant el dia.



Euphoria CK Mujer


Euphoria creat per la casa Calvin Klein el 2005. Sensual i exòtica, con l'orquídia negra com a protagonista principal. El Seu aroma és profund i Enigmàtic, fort i fosc, però no dalt a ser exagerat, te 1 Balanç perfecte. 

Els tons sensuals que te aquest perfum li fan perfecte per a la tardor o l'hivern, vaig sentir un complement ideal per a un Vestit negre de festa, i la nostra recomanació és que s'usi en els nits.




Paco Rabanne Black XS


Chandler Burr, crític de perfums del New York Times, el va catalogar com una veritable obra d'art. 

Un perfum amb molt cotó de sucre, molta fruita, fort, juvenil, massa dolç, i persistent, amb la idea de transmetre un corrent elèctric. De fusta i sec fent-li pertànyer a la categoria oriental, té notes de llimona de calabria, kalamanzi, Tagetes, Salvia que li dóna un toc de camp, notes de cor com praliné, canyella, bàlsam Tolu, cardamom negre i les de fons són palissandre, banús, pàtxuli. 

Si el teu noi és jove, segur i natural aquest és el perfum ideal per a ell.



Sculpture Nikos


Un modern elixir que exalta la imatge poderosa de l'home i la seva herència clàssica. Intensament masculí, gravat amb l'esperit mediterrani, amb una proposta que reuneix una frescor espurnejant i una sensual calidesa, és una experiència per gaudir amb tots els sentits. El seu tipus és fresc eròtic, notes sortida: Fresca i especialitzada: Bergamota, flor de taronger, coriandre de cor amaderada amb tocs de cedre, un fons ambarat i tocs de fava, tonka, vainilla. 

Per a un home que vol evocar l'estil mediterrani, és la fragància perfecta.



212 Vip Men


Des de la seva concepció aquesta fragància busca reflectir l'estil i l'actitud de l'elit de Nova York, descrit com un animal de festa i de la vida nocturna. El seu estil és fresc i enfustat. 
Conté notes Vodka, ginebra, maracuià, menta gelada, gingebre, pebre negre, caviar de llimona. 

L'home que usa aquesta fragància busca ser sinònim de diversió, carisma i elegància. Despertar la luxúria, no passar desapercebut i totes aquestes sensacions que porta amb si la nit novaiorquesa.



Lacoste Eau De Lacoste Femme Eau De Parfum


Aquesta fragància és un homenatge a la dona actual, moderna i elegant alhora. És una creació basada en la passió per les qualitats olfactives del gessamí. És fresca, sensual i floral. Destaca la seva pot de pures línies, elegant i estilitzat en tons xampany molt femenins. Ideal per destacar el teu costat més natural i si vols sentir-te, seductora i plena d'energia.




Esperem que hagis pres nota de les nostres recomanacions per a aquest dia i bé, que sàpigues una mica més de les nostres fragàncies ofertes. 

A la Perfumeria Mariant et desitgem un feliç dia de Sant Valentí. 

Volem ser ¡el teu món de perfums! 

Visita la nostra botiga http://www.perfumeriamariant.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada